ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ALLGRIP for All People.
Το 1970, η SUZUKI κατασκεύασε το πρώτο μοντέλο 4WD, το αρχικό Jimny, LJ10.
Από τότε, εξελίσει την τεχνολογία της για να παρέχει στους οδηγούς τον ενθουσιασμό, τη χαρά και τη σιγουριά μιας ολοκληρωμένης οδηγικής εμπειρίας.
Με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας, έχει τώρα επαναπροσδιορίσει την τεχνολογία 4WD με την επωνυμία ALLGRIP για να προσφέρει ακόμα περισσότερη εμπιστοσύνη, ικανοποίηση, καθώς και ένα ευρύτερο ορίζοντα σε όλους τους οδηγούς.

ΑΞΙΕΣ

Ηρεμία για όλους ανεξαρτήτως συνθηκών.
Σε οποιαδήποτε επιφάνεια και συνθήκες οδήγησης, η τεχνολογία ALLGRIP σας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να οδηγείτε με με απόλυτη σιγουριά ώστε ή καθε διαδρομή να γίνεται μια διασκεδαστική εμπειρία και η ευκαιρία για ανακάλυψη νέων προορισμών.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ALLGRIP

Το ALLGRIP AUTO δίνει ηρεμία στην καθημερινή οδήγηση, ειδικά όταν οδηγείτε σε ολισθηρούς δρόμους ή χιονισμένες επιφάνειες. Με το σύστημα τετρακίνησης η ροπή κατανέμεται αυτόματα στους πίσω τροχούς, όταν ανιχνεύει την απώλεια πρόσφυσης στους μπροστινούς τροχούς.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΕΥΞΗΣ
Ένα παχύρρευστο σύστημα ζεύξης (υδραυλικού συμπλέκτη) ειναι τοποθετημένο μπροστά από το πίσω διαφορικό και χρησιμοποιεί λάδι σιλικόνης υψηλού ιξώδους για να μεταβιβάσει την κινητήρια δύναμη. Όταν το σύστημα αισθανθεί διαφορά πρόσφυσης ανάμεσα στους μπροστά και τους πίσω τροχούς η προκληθεί ολίσθηση, τότε η πίεση που προκύπτει από την θέρμανση του ενισχυμένου λαδιού σιλικόνης μαζί με τον συμπλέκτη πολλαπλών δίσκων, μεταφέρει τη ροπή στους πίσω τροχούς.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ALLGRIP AUTO

Το ALLGRIP SELECT παρέχει τις εγγενείς αξίες "Διασκέδαση στην οδήγηση», «Ηρεμία» και «Υψηλής απόδοσης καυσίμου», επιτρέποντας στον οδηγό να επιλέξει από τέσσερις τρόπους οδήγησης (AUTO, SPORT, SNOW και LOCK). Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης με δυνατότητα επιλογής τρόπου οδήγησης χρησιμοποιεί εναν εύχρηστο περιστροφικό διακόπτη, ώστε ο οδηγός να μπορεί να βιώσει διαφορετικά στυλ οδήγησης ανάλογα με τις οδικές επιφάνειες ή συνθήκες.

ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ALLGRIP SELECT

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ

Η κεντρική μονάδα ελέγχου που χρησιμοποιείται στα οχήματα με μόνιμη τερακίνηση κατανέμει τη ροπή στους πίσω τροχούς μετά την ανίχνευση ολίσθησης των εμπρός τροχών. Επίσης ελέγχοντας συνεχώς τη λειτουργία του μπροστινού συστήματος, προβλέπει την πιθανή ολίσθηση με βάση την επιφάνεια του δρόμου, τη θέση του γκαζιού, τη γωνία του τιμονιού και άλλους παράγοντες, και κατανέμει τη ροπή στους πίσω τροχούς πριν συμβεί οποιαδήποτε απώλεια πρόσφυσης ή ολίσθηση των τροχών, προσφέροντας μέγιστη σταθερότητα και ασφάλεια

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ESP
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SPORT

Το σύστημα ALLGRIP PRO προσφέρει υψηλή off-road ικανότητα δίνοντας στον οδηγό τη δύναμη για να αντιμετωπίσει και να εξερευνήσει οποιαδήποτε πρόκληση. Με την επιλεκτική τετρακίνηση, το ALLGRIP PRO μπορεί να κινήσει το όχημα σε οποιοδήποτε έδαφος και κατάσταση χρειαστεί.

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ

Το σύστημα επιλεκτικής τετρακίνησης, που βρίσκεται ανάμεσα στα 2 ημιαξόνια, ελέγχει το εμπρός και πίσω διαφορικό, και εναλλάσει την κίνηση μεταξύ 2WD και 4WD, όταν απαιτείται. Όταν είναι επιλεγμένη η κίνηση 4WD, το σύστημα συνδέει άμεσα τους εμπρός και πίσω τροχούς, διανέμοντας την ισχύ του κινητήρα και στους τα τέσσερις τροχούς ομοιόμορφα και χωρίς απώλειες.

 

ΜΟΝΙΜΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ALLGRIP PRO

Copyright © 2016 - Adamidis S.A. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.